Gjorde så klart mina bullar i form - RECEPT HÄR! Bakade hallongrottor, med min lilla twist! RECEPT här!Hej för första gången på himla länge! Frånvaron har berott på ledighet och jobb på andra orter och deadlines till höger och vänster. Men nu så, kommer det i vanlig ordning komma ut recept och inspiration varje vecka är tanken!När någon frågar vad jag jobbar med brukar jag säga att jag jobbar med mat på en herrans massa olika vis. En av de där visen är att laga mat på retreats. Jag har gjort det från och till under de senaste 7 åren, från Biarritz i söder till Lofoten i norr. Nu senast, i början av januari, spenderade jag en vecka med Tori retreats i Sälen där jag och Mica för andra gången lagade mat ihop på retreat. En vecka fylld av kökshäng, mysprepp, matlagning, joggpauser i en magisk vintervärld och utematlagning. En av de mest speciella stunderna var när vi byggde bord och bänkar i snön och dukade upp för våffellunch när tjejerna som kom från flera olika länder anlände till vårt vinterparadis. I april drar vi upp till Lofoten igen för omgång 3 av Tori. Här kommer lite analoga bilder från Sälen så länge! Älskar analoga bilder. Här kan du läsa min guide till att fota analogt om du är sugen! Vi gjorde små snittar av Västerbottenspaj som vi toppade med smetana, rödlök, honung och lite krasse. DUNDERGOTT!