Hej och mitt varmaste välkomnande till min nya blogg!Therese heter jag, kallas för Thess och jag lever för de små stunderna när det pirrar i hela kroppen, när det lilla eller stora äventyret ligger framför en, när magkänslan får leda vägen, när jag sitter hemma och äter helgfrukost med människor jag tycker om runt omkring mig, när man möter en människa som förändrar ens liv för alltid, när jag tittar på något vackert, skålar runt ett middagsbord på en ny plats. Det krävs inte mycket i livet för att komma åt det där pirret när en nybakad kardemummabulle kan skapa eufori, när spektrat för kul och spännande är brett och närhet och tid tillsammans (och ibland själv) är det mest värdefulla som finns. Jag älskar god mat och matupplevelser, dagdrömmer mest hela tiden, tror inte att någonting är omöjligt. Vill upptäcka varje hörn av världen. Jag gillar att fånga stunder i livet med kameran, älskar att läsa, är urusel på att åka skidor, känner mig friast i världen när jag springer. Jag jobbar som matkreatör och fotograf och driver sedan sju år tillbaka mitt varumärke tillika en liten kommunikations- och contentbyrå som heter Plant based by Thess (du hittar mig på Instagram under samma namn om du vill kika), och berättelsen om allt det där är en rätt lång historia så jag tror att vi kör en fortsatt presentation en annan dag.Här på bloggen ska det delas recept på god vegetarisk och vegansk mat, historier som är för bra för att inte berättas, tankar om livet, reseguider och matguider från mina favoritplatser. Hoppas att du vill hänga med, och lämna gärna en kommentar med vad du skulle vilja läsa om här på bloggen framöver! AW på kontoret i Göteborg. Favoritlunch på Marigold i Rom.